Badjas borduren

Badjas borduren

Een badjas borduren kan veel leuke en pratische toepassingen hebben. Een eigen badjas met naam of een mooie tekst, maar eventueel ook met een afbeelding of logo erop. Het is toepasselijk als geschenk en kan erg praktisch zijn! Het toevoegen van de bedrijfsnaam kan diefstal demotiveren en het toevoegen van een naam zal verwisselen voorkomen. Er zijn enorm veel mogelijkheden om een badjas te borduren

Grote en kleine oplages

Of het nu gaat om een particulier cadeautje of bedrijfsmatige oplage, deborduurderij staat voor je klaar! Iedere dag helpen we tientallen particulieren én bedrijven met hun verzoek om een badjas te laten borduren. Dat gebeurd in zowel kleine als grote oplages, variërend van een enkele badjas tot honderden badjassen tegelijk. deborduurderij levert in samenwerking met de klant altijd maatwerk. Zo kom je uit op een maximale tevredenheid.

Hoge kwaliteit badjassen

Bij deborduurderij kiezen we niet voor de eerste beste badjassen. Er is natuurlijk keuze uit tal van kleuren, texturen en maten. Welke maat, model of textuur je ook kiest, bij deborduurderij wordt er altijd een hoge kwaliteit badjas geleverd, deze zijn lekker zacht en bieden veel draagcomfort! Een badjas geeft comfort en warmte na een lekker bad, sauna of op een ander moment op de dag waarin ontspannen wordt.

Vrijblijvende offerte

We zijn erg benieuwd hoe jou aanvraag er precies uitziet, heb je veel of weinig badjassen, wil je er tekst, naam of een afbeelding op en welke kleur heb je graag. Stuur ons je wensen toe en we zullen een vrijblijvende offerte geven, op basis hiervan kun je bepalen of je de order wil bevestigen. We zullen ons uiterste best doen om er een prettige samenwerking van te maken.

Terug naar overzicht