Badstof borduren

Badstof borduren is een veelzijdige oplossing voor tal van situaties, dagelijks helpen wij van deborduurderij.nl tientallen klanten bij hun wensen om badstof te laten borduren. Badstof is een stof die kettingdraden in lussen zijn gevormd. Hierdoor kan het lastig zijn om de stof te bedrukken en het comfort te behouden. Borduren is daarmee een effectieve oplossing met tal van mogelijkheden. Er zijn dan ook verschillende soorten badstof geschikt om te borduren.

Badstof handdoeken met naam of logo?

Handdoeken zijn veruit de populairste vorm van badstof om te laten borduren. Handdoeken zijn aanwezig in vele bedrijven, denk bijvoorbeeld aan horeca gelegenheden, hotels, sauna's zwembaden. In veel situaties zijn de handdoeken voorzien van de bedrijfsnaam of het logo om de bedrijfsvoering verder door te zetten. Maar er worden ook veel handdoeken geborduurd als relatiegeschenk of cadeau.

Badstof badjassen borduren

Naast handdoeken kun je natuurlijk ook een badjas van badstof borduren. Dit is leuk als geschenk, maar wordt ook veel toegepast in het bedrijfsleven. Zo hebben sauna's het badstof laten borduren met de naam van de sauna bijvoorbeeld. Thuis kan het borduren van een badjas erg gemakkelijk zijn, je kunt er je naam op laten zetten zodat het duidelijk welke badjas van wie is. Zo zijn vergissingen voor altijd verleden tijd.

Jouw badstof laten borduren

Naast handdoeken en badjassen zijn er nog veel meer situaties waarin je kunt denken aan badstof borduren. We zijn erg benieuwd wat je in gedachte hebt. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op en vertel ons wat je overweegt om te laten borduren. We zullen je dan een voorstel doen, over hoe we je van dienst kunnen zijn. Als het voorstel je geschikt lijkt kunnen we doorgaan naar de praktische uitvoering van de opdracht.