Bedrijfskleding borduren

deborduurderij.nl is het adres om jou bedrijfskleding te laten borduren! In de jaren dat we bestaan hebben we inmiddels talloze klanten geholpen aan een grote variatie aan borduur opdrachten. Een groot deel van deze opdrachten betreft bedrijfskleding borduren. We doen ons uiterste best om een resultaat op te leveren dat mooi én functioneel is. Zo verzekeren we dat ook jij een tevreden klant zult worden die graag nog eens zaken met ons doet!

Een mooi resultaat

Bedrijfskleding is het visitekaartje van uw bedrijf. Het is dan ook belangrijk dat uw werknemers er verzorg bijlopen. Het is van belang dat de beoogde boodschap netjes en duidelijk over komt. In combinatie met het karakteristieke uiterlijk van het borduurwerk zal dit zeker door de klanten en relaties gezien worden als een meerwaarde voor het bedrijf. Maar bedrijfskleding dient naast mooi, ook functioneel te zijn.

Duurzaam bedrijfskleding borduren

Mooie bedrijfskleding is natuurlijk goed, maar er dient wel mee gewerkt te worden. Het is daarom van groot belang dat de kleding mooi blijft en geen enkele belemmering vormt voor de werkzaamheden. De borduursels die deborduurderij.nl op de kleding aanbrengt zijn goed uitwasbaar en kunnen tegen een stootje. Hierdoor kan de kleding gemakkelijk toegepast worden in situaties waar de werkzaamheden wat intensiever zijn.

Bedrijfskleding borduren naar uw wensen!

Als je bezig bent met het invoeren van bedrijfskleding heb je vast al een beeld hoe het eruit moet komen zien. Is dit niet zo, dan helpen we hier natuurlijk graag bij! Vertel ons jou wensen, dan zullen wij onze expertise gebruiken om dit tot een perfect eindresultaat te brengen.

Aarzel niet en neem even contact met ons op, dan kunnen we je een vrijblijvend voorstel doen!