Bodywarmer borduren

Bodywarmer borduren

deborduurderij.nl is al jarenlang specialist in het borduren van diverse kledingstukken en andere zaken. En ook voor een Bodywarmer borduren kun je bij ons terecht. Wij van deborduurderij proberen jou als klant zo goed en voordelig mogelijk tot het perfecte eindresultaat te leiden. Ons motto is dan ook, reclame maak je niet, dat doen de tevreden klanten voor je. Op deze manier hebben we al jarenlang een prettige bedrijfsvoering!

Uitstraling bodywarmer

De bodywarmer is nog steeds erg populair, dat komt omdat je als persoon veel bewegingsruimte behoudt en lekker verwarmt blijft. Daarbij heeft een bodywarmer een mooie authentieke uitstraling. Niet voor niets zie je ze vaak in maneges en andere landelijk georiënteerde organisaties. We hebben dan ook al heel wat klanten voor bodywarmers in het verschiet. Dat komt omdat ze erg breed ingezet kunnen worden

Recente klanten

In het klanten bestand hebben we veelal maneges die bordywarmers borduren, maar ook andere verenigingen. Zo zijn er vele scoutings, jongeren verenigingen en autoclubs die bodywarmers van deborduurderij in hun bezit hebben. Je kunt je voorstellen dat iedere vereninging een andere eis stelt aan hun bodywarmer, daarom geven we ook een advies op maat!

Advies op maat

We willen natuurlijk dat de klant maximaal tevreden is met het product dat we aan hen leveren. We proberen dan ook zo goed mogelijk aan te sluiten bij de wens van de klant. Daarom vragen we de klant om contact met ons op te nemen en zo goed mogelijk uit te leggen wat ze precies willen. Wij zullen dit combineren met onze ervaring en zo een advies op maat geven. Het is vervolgens aan jou om te bepalen of je het advies ook daadwerkelijk omzet in een order!

Terug naar overzicht