Kleding borduren

Een van de meest toegepaste vormen van borduren is borduren van kleding. Merkkleding borduren kent talloze toepassingen en is toepasbaar op allerlei soorten kleding. Het voordeel van kleding borduren is dat het een duurzame oplossing is die tegen een stootje kan, daarbij geeft het een unieke uitstraling die met alternatieven als kleding bedrukken nooit bereikt zal kunnen worden. Hieronder gaan we dieper in op de mogelijkheden van kleding borduren!

Diverse toepassingen

Iedere dag opnieuw helpen we tientallen klanten met het borduren van kledingstukken. De toepassingen hiervan zijn erg uiteenlopend, van het borduren van bedrijfskleding met bedrijfsnaam, afdeling of naam van de werknemer tot het borduren van verenigingkleding, groepskleding of individuele kledingstukken. We zijn erg benieuwd wat jij overweegt te laten borduren! Stuur ons vrijblijvend je vraag, dan geven we een gratis advies!

Allerlei soorten kleding

Kleding borduren is een breed begrip, denk maar eens aan de legio kledingstukken, modellen en mode trends die er per jaar beschikbaar zijn! Bekijk de laatste fashion trends via het portaal van Youstyle. Zo kun je bijvoorbeeld modieuze t-shirts en poloshirts borduren, maar ook petten & caps, rokken, broeken de mogelijkheden zijn eindeloos. Voor promotio nele doeleinden is het ook mogelijk om schoeisel, zoals pumps te borduren! We denken graag met je mee om een passende oplossing te bedenken voor jou situatie.

Duurzaam kleding borduren

Als je een naam, logo of afbeelding op kleding laat zetten is het natuurlijk niet de bedoeling dat deze snel slijt of loslaat. Borduren biedt daarvoor een uitstekende oplossing, door te borduren breng je het stuk duurzaam op de kleding aan. Het zal daardoor mooi blijven, waardoor je er keer op keer mee voor de dag kunt komen!