Logo borduren

Logo borduren

Heb je een logo en wil je deze laten borduren of op kleding of textiel wil laten plaatsen? Dat kan! Een logo borduren is een taak die wij van deborduurderij regelmatig krijgen. Zo hebben we al honderden klanten naar tevredenheid geholpen! Wat jouw kledingstuk, toepassing of wens ook is, we vinden altijd een geschikt oplossing en borduren het logo geheel naar uw inzicht. Zo kunnen we losse logo's borduren, maar kunnen we deze ook toepassen op kleding!

Logo borduren op verschillende soorten kleding

Een logo borduren wordt in de meeste gevallen gedaan op een kledingstuk of accessoire. Zo worden ze bijvoorbeeld toegepast op shirts en polo's, maar ook jassen en bodywarmers. Ook worden we vaak gevraagd om logo's te borduren op attributen, zoals tassen, handdoeken, reclame materiaal et cetera. Wat voor jou het best geschikt is, is geheel afhankelijk van de toepassing die het geborduurde werk gaat hebben.

Verschillende toepassingen

Een logo borduren ken natuurlijk verschillende toepassingen. Zo komen we tal van klanten tegen die het gebruiken om een relatiegeschenk te verfraaien, maar ook groepen en verenigingen doen regelmatig een aanvraag om items te laten voorzien van een logo. Een andere situatie, die we erg vaak treffen, is het borduren van items om eigendom aan te tonen. Zo worden handdoeken van bedrijven geborduurd met het logo om te voorkomen dat ze van het bedrijf worden meegenomen.

Vertel ons jouw wensen

Wat de toepassing of soort ook is, we vinden altijd een geschikt oplossing voor uw logo. We laten je graag gebruik maken van de kennis die we in de jaren hebben opgedaan. Neem contact met ons op en vertel ons wat je wensen zijn. Wij zullen vervolgens uw wensen met onze expertise combineren om tot het juiste resultaat te komen!

Voor een logo borduren kun je dus met een gerust hart bij deborduurderij.nl terecht!

Terug naar overzicht