Machinaal borduren

Machinaal borduren

Borduren werd veelal met de hand uitgevoerd, echter wordt het tegenwoordig veel gebruikt voor bedrijfskleding en logo's. Hierbij wordt hetzelfde patroon vele malen geproduceerd. Handmatig borduren is hiervoor te tijdsintensief. Machinaal borduren biedt hiervoor de perfect uitkomst, deze kan automatisch hetzelfde borduurwerk reproduceren. Het machinaal borduren biedt daarmee automatisch een aantal voordelen.

Voordelen van borduren middels een machine

Er zijn verschillende voordelen bij het machinaal borduren. Zo is het vele malen sneller dan handmatig borduren. Wordt er foutloos gewerkt, waardoor de verspilling van garen uitblijft. En kunnen de patronen opgeslagen worden, waardoor ze na jaren gemakkelijk gereproduceerd kunnen worden. Dit is erg gemakkelijk voor, bijvoorbeeld een bedrijfslogo. Machinaal borduren komt vooral tot zijn recht bij het produceren van ingewikkelde borduursels. De machine rekent het werk door en begint deze in hoog tempo te produceren.

Kosten machinaal borduren

Voor degene de borduursels produceert is de aanschaf van een borduurmachine in eerste instantie vrij duur, maar het zal zich op basis van uren snel terugbetalen. Machinaal borduren is voor de koper goedkoper omdat er minder tijd verloren gaat aan de productie van het werk. Bij het borduren wordt de eerste keer kosten gerekend voor het maken van het ontwerp, bij herhaal orders kan het echter een stuk goedkoper geproduceerd worden.

Jouw producten machinaal geborduurd

Ben je op zoek naar een partner om jou borduur opdracht te borduren? Dan is deborduurderij.nl de juiste partner voor jou. Neem direct contact op via het contactformulier om de details van uw opdracht door te nemen. Samen komen we tot het juiste resultaat voor een geschikte prijs.

 

Terug naar overzicht