Muts borduren

Muts Borduren

Een muts borduren, het heeft verschillend mogelijkheden! We hebben hieronder de verschillende toepassingen uitgewerkt, hieraan kun je bepalen wat je precies verwacht van het eindresultaat. We bieden je een vrijblijvend advies aan, neem contact met ons op met daarin jouw wensen, wij zullen je een voorstel doen dat je zeker zal bevallen!

Fashion statement

Een muts is in bepaalde kledingstijlen een echt fashion item. We krijgen dan ook regelmatig aanvragen binnen van klanten die een muts willen laten customizen door een eigen tekst, naam logo of afbeelding erop te borduren. Heb je een mooie qutote, naam, font of afbeelding die je wil combineren met je outfit? Laat jouw muts dan borduren bij deborduurderij!

Bedrijfsmatig mutsen laten borduren

Werken jou werknemers buiten in de kou of de wind? Biedt ze dan het comfort van een warme muts. Bedruk deze met de bedrijfsnaam, logo, naam of afdeling zodat ze goed verzorgd aan het werk gaan. Je kunt ze natuurlijk ook gebruiken als relatiegeschenk voor een klant of partner. Je kunt de muts geheel aanpassen in de juiste kleuren zodat ze perfect bij de huisstijl van het bedrijf passen. Dit geeft een nette en verzorgde uitstraling.

Muts borduren voor sporttoepassingen

Er zijn talloze sporten waarbij mutsen gedragen worden, denk aan wintersporten zoals skieën en snowboarden, maar ook aan bijvoorbeeld breakdance. We krijgen veelvuldig aanvragen binnen van sportverenigingen die een of meerdere logo's van de sponsor willen, ook spelernamen, nummers en clubnamen en logo's worden veelvuldig op mutsen geborduurd.

Leuk voor (vrienden)groepen

Samen op wintersport, een muts als item van een groepsoutfit, we komen het allemaal tegen. Een beetje creativiteit geeft veel leuke resultaten. We denken graat met je mee over de invulling van een muts voor jou situatie. Stuur ons je situatie op en we geven je een passend voorstel, dit is natuurlijk geheel vrijblijvend.

Terug naar overzicht