Pet borduren

Een pet borduren

Ben je op zoek naar een geschikte partner om een pet te borduren? Zoek dan niet verder! deborduurderij is graag uw partner op het gebied van kleding en accessoires borduren. Een pet borduren kent verschillende toepassingen, daarbij heeft het andere kenmerken dan bijvoorbeeld een pet bedrukken. Op deze pagina ontdek je wat het borduren precies voor mogelijkheden heeft. Als je vragen hebt of je order aan ons door wil geven, neem dan even contact met ons op!

Toepassingen

Een pet borduren is leuk, maar wordt vaak gebruikt in verschillende toepassingen. Zo ontvangen we regelmatig bedrijfsmatige orders. De petten worden gebruikt als relatiegeschenk of als bedrijfskleding voor het personeel. Ook ontvangen we regelmatig orders van artiesten die een pet of snapback willen borduren. Er zijn dus tal van toepassingen en iedere toepassing heeft een andere oplossing nodig. Zo proberen we je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Over het algemeen ontstaat het beste beeld als je even contact opneemt en uitlegt waar het precies voor is.

Een pet borduren vs. bedrukken

Het alternatief van een pet borduren is natuurlijk een pet bedrukken. Er zijn echter een paar verschillen, waarin een pet borduren afwijkt van een pet bedrukken. Zo zit een borduursel verweven in de pet, en zit een drukwerk op de pet. Daardoor kan een borduursel beter tegen zaken als wassen en slijtage. Het grootste verschil is echter de uitstraling. De karakteristieke uitstraling van een borduursel is wat het echt onderscheid van het drukwerk.

Vrijblijvend voorstel

Zoals we hierboven al vertelden, is iedere toepassing anders. Om er zeker van te zijn dat je een goede oplossing van ons ontvangt, bieden we je een vrijblijvend voorstel aan. Daarvoor dien je even contact op te nemen en uit te leggen, wat je precies van ons verwacht. Wij zullen dan een voorstel doen over hoe we het best naar uw wensen en budget kunnen werken. Vervolgens kun je zelf bepalen of je het voorstel wil omzetten naar een order. Voor caps borduren ben je in ieder geval aan het juiste adres!

Terug naar overzicht