Polo borduren

Polo borduren

Een polo borduren is erg veelzijdig, buiten het feit dat poloshirts in talloze uitstralingen worden uitgevoerd worden ze ook in verschillende toepassingen gebruikt. Wat voor oplossing het best voor jou geschikt is, is afhankelijk van de toepassing. We geven je daarvoor graag een passend advies, neem contact met ons op en vertel ons wat je precies wil bereiken. Vervolgens zullen wij onze ervaring gebruiken om je naar een passende oplossing te leiden.

Zakelijke toepassing

Ben je op zoek naar een polo met zakelijke toepassing? Dit kan zijn als bedrijfskleding op de werkvloer of tijdens promotie of als relatiegeschenk. Deze kun je voorzien van de bedrijfsnaam, logo, slogan of actie. We hebben reeds veel ervaring met polo's borduren voor zakellijke toepassing, vertel ons jouw toepassing, wellicht dat we met een suggestie komen waar je zelf nog niet aan had gedacht!

Polo borduren voor sport

Een polo is een kledingstuk dat tijdens het sporten veelvuldig wordt gebruikt. Zeker in de ruitersport, golf en tennis kom je het als onderdeel van de kleding veelvuldig tegen. Hierbij is comfort extra belangrijk het aangebrachte borduursel mag op geen enkele wijze een tot last zijn tijdens het uitvoeren van de sport. In veel gevallen worden namen of logo's van spelers, sportverenigingen of sponsors op deze polos aangebracht.

Leuk voor groepen

Klassenuitjes, verenigingen, teambuilding of vriendengroepen, een polo borduren voor groepstoepassingen wordt in praktijk erg veel toegepast. Het zorgt voor eenheid, herkenbaarheid en in sommige gevallen ook voor humor. Borduur een polo met bijnamen of grappige slogans en verras de omgeving met jullie creativiteit. Of de toepassing nu serieus of met een knipoog bedoeld is, samen komen we tot het juiste voorstel.

Terug naar overzicht