T shirt borduren

T-shirt borduren

Wat wil je precies op je t-shirt borduren? Een logo, naam, merk, beeldmerk of slogan? Er zijn talloze mogelijkheden om dit te vervaardigen. Bij deborduurderij werken we proactief, we denken mee met de klant. Dat doen we ook als deze nog niet besloten heeft om een bestelling te plaatsen. Ben je op zoek naar een oplossing? Laat ons weten waarvoor en we bieden een gepast advies, meer daarover onder: Vertel ons je wensen.

Toepassingen

Dagelijks krijgen we talloze aanvragen om een of meerdere t-shirts te borduren. Er zijn vele verschillende toepassingen waarom dit gedaan wordt. In de meeste gevallen betreft het groepskleding, zoals bedrijfskleding of kleding voor verenigingen of vriendengroepen. Er zijn legio mogelijkheden, wij helpen je graag bij de keuze op basis van jou toepassing. Wil je bijvoorbeeld een t-shirt borduren voor een vereniging of als bedrijfskleding, of is het een relatiegeschenk of cadeau?

T-shirt borduren vs T-shirt bedrukken

Wanneer je een T-shirt wil voorzien van een beeldmerk of tekst zijn er een grofweg twee mogelijkheden. Bedrukken of borduren. Iedere methode heeft zijn eigen uitstraling en voordelen. Een t-shirt bedrukken biedt de mogelijkheid om een foto te implementeren. Borduren geeft een karakteristieke uitstraling en is erg duurzaam. Het kan prima tegen een stootje en zal ook in de was mooi blijven. Het is niet voor niets dat zoveel werkkleding geborduurd wordt!

Vertel ons je wensen

Je bent waarschijnlijk op deze pagina terecht gekomen, omdat je overweegt om een T-shirt te laten borduren. Deborduurderij biedt kwaliteit tegen een scherpe prijs op basis van een eerlijk en vrijblijvend advies. Neem contact met ons op en vertel ons de situatie waarvoor jij een t-shirt wil borduren. We zullen een vrijblijvend voorstel doen, waarop je jou keuze kunt baseren. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Terug naar overzicht