Werkkleding borduren

Heb je een bedrijf en wil je werkkleding laten borduren? Dan zit je bij deborduurderij.nl aan het juiste adres! In de jaren dat we bestaan hebben we al talloze klanten geholpen met het het borduren van werkkleding voor het personeel. Daar zouden we je graag aan toevoegen! In het vervolg van deze pagina zullen we onze werkwijze verder uitleggen. Ben je op zoek naar een geschikte partner om voor werkkleding borduren? Geef ons van deborduurderij dan een kans!

Duurzaam

Werkkleding is gemaakt om mee te werken, dar heeft deborduurderij natuurlijk ook begrepen. We leveren daarom een resultaat dat duurzaam is en bestand is tegen de werkomstandigheden. Tijdens de werkzaamheden hoef je jezelf dus niet druk te maken dat het borduurwerk van de kleding zal slijten. Door gebruik te maken van kwalitatief garen en hoogwaardige borduurtechnieken is jou werkkleding gemaakt om te werken!

Representatief

Het borduursel wordt dus kwalitatief op de kleding aangebracht, maar dat is niet alles. Ook zaken als leesbaarheid en zichtbaarheid zijn factoren die zeer belangrijk zijn voor deborduurderij. Je ontvangt daarmee een borduursel dat goed leesbaar is en netjes is vorm gegeven. Vanaf dan zalhet personeel dat de werkkleding draagt er dus gegarandeerd representatief bij lopen! Is het kledingstuk versleten? Geen probleem, het reproduceren van borduursels kunnen we u extra voordelig aanbieden!

Maatwerk

Het ene bedrijf is het andere niet, en deborduurderij.nl begrijpt dat maar al te goed! We geven dan ook veel aandacht aan het leveren van maatwerk. Daarvoor dienen we een goede communicatie met je te onderhouden. Laat ons via het contactformulier weten waarnaar je precies op zoek bent, dan kunnen wij onze ervaring gebruiken om je een goed voorstel te doen. Ons advies is natuurlijk altijd gratis en vrijblijvend!

Descr.: Kw:
Terug naar overzicht